Voor altijd jong: Schoonheidstips en Trucs

Klaar om aan de slag te gaan met je eigen schoonheidsregime? Nee? Wat is er aan de hand, je weet niet wat je moet doen of waar je moet beginnen met schoonheid? Geen zorgen, dit artikel heeft je rug. Hieronder staan enkele tips en trucs die je op weg kunnen helpen met de basis van schoonheid, zodat je het op jouw manier kunt doen.

De juiste make-up

Als je ‘s middags een snufje kleur aan je gezicht wilt toevoegen, kun je overwegen om een kous te geven op een crèmekleurige blush of een wangblush op basis van gel. Breng een kleine hoeveelheid aan op de appels van je wang en meng het vervolgens in cirkelvormige bewegingen. Hierdoor blijft je gezicht er fris uitzien op een natuurlijke en gemakkelijk aan te brengen manier die bijzonder vleiend is.

Om het uiterlijk van je lippen te verbeteren, gebruik je glanzend witte oogschaduw in het midden van de bovenlip. Een beetje highlight zorgt ervoor dat je bovenlip groter lijkt.

Als je eyeliner de neiging heeft om uit te smeren en te plooien, probeer dan met een zacht wattenstaafje een beetje gepoederde oogschaduw met dezelfde kleur over de bovenkant te deponeren. Dit helpt de eyeliner op zijn plaats te houden en zorgt ervoor dat je oogmake-up langer meegaat voordat hij moet worden aangeraakt.

Als je moeite hebt met pluizig haar kun je proberen een kleine hoeveelheid handcrème in je handen te doen en het dan door je haar heen te laten lopen. Dit zal helpen om de verdwaalde lokken bij elkaar te houden en uiteindelijk je haar meer bij elkaar te houden als een samenhangend geheel waardoor je er veel mooier uitziet.

Lees de juiste informatie

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in beauty land én de beste informatie lezen? Dan raden wij je aan om het blog Zweetikveel goed in de gaten te houden. Hier vind je veel informatie over beauty en nog veel meer, zoals gezondheid en sport.

Als je op zoek bent naar wat individuele aandacht van een cosmeticaverkoper, bezoek dan het winkelcentrum of het warenhuis in de vroege ochtend of overdag gedurende de week. Als je in het weekend gaat, kan je adviseur je geen grondige beoordeling en geen overhaaste cosmetica-toepassing geven.

Het is belangrijk om back-ups te kopen van elk product dat je veel gebruikt. Je moet ze ergens bewaren waar je ze gemakkelijk kunt vinden. Dit houdt je voorbereid als je onderweg een deel van je make-uproutine vergeet.

Als het idee om strips van valse wimpers aan te brengen je koude voeten geeft, overweeg dan enkele wimpers. Deze zijn aanzienlijk gemakkelijker aan te brengen en vereisen slechts een kleine hoeveelheid wimperlijm, vergeleken met de hoeveelheid die wordt gebruikt voor volle wimpers. Individuele wimpers, wanneer ze in de buitenste ooghoek worden geplaatst, geven een veel natuurlijker effect.

Als je ooit onder tijdsdruk komt te staan, is hier een goede tip voor een snelle make-upbeurt. Doe wat wasachtige lippenbalsem op je vingertop. Doe daar dan een donkere eyeliner overheen. Smeer het op je ogen. Werk het af met mascara. Breng lippenstift aan. Je bent klaar om te gaan!

Conclusie

Met de vorige tips die om je gedachten heen zweven, moet je klaar zijn om de producten en hulpmiddelen eruit te halen en schoonheid op jouw manier te gaan doen! Het vergt wel enige kennis en oefening, maar als je het volhoudt, is het inderdaad haalbaar. Dus, ga aan de slag, geniet ervan en heb plezier!