Verras je vriend met een origineel cadeau

Heb jij binnenkort een verjaardag, feestje of housewarming? Dan is de kans dat jij nog zoekende bent naar een origineel cadeau waarschijnlijk erg groot. Je wilt namelijk ook niet voor de zoveelste keer met een cadeaubon van een restaurant of kledingwinkel op de proppen komen. Dus een cadeau waar iemand ook echt iets aan heeft en moeite voor is gedaan, valt vaak ontzettend goed in de smaak. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal suggesties voor je opgesomd, waar jij absoluut punten mee scoort wanneer je dit cadeau geeft.

Bierbrouw pakket

Heb jij een verjaardag van een goede vriend, dan is een bierbrouw pakket natuurlijk een ontzettend leuk en origineel cadeau. Door iemand z’n favoriete biertje zelf te laten brouwen, laat je niet alleen zien dat je ontzettend veel moeite hebt gedaan, maar is dit ook direct een perfect moment om een datum te plannen om de zelfgemaakte creatie samen te kunnen uitproberen. Het leuke aan een eigen bierbrouw pakket, is dat je letterlijk je favoriete biertje volledig zelf kunt namaken. Daarnaast kun je ook zelfs het alcoholpercentage berekenen. Zo weet je exact hoe sterk je biertje is en kunnen jullie samen genieten van een heerlijk zelf gebrouwen biertje!

Wijnproeverij

Momenten zijn vaak belangrijker dan een fysiek cadeau. Zo is ook een wijnproeverij een prachtige en vooral origineel cadeau om te geven. Je kunt ervoor kiezen dit samen te doen met degene aan wie je het geeft, zodat jullie herinneringen van vroeger kunnen ophalen. Kies je voor een uitgebreid arrangement, dan kun je ook wat dieper ingaan op het hele productieproces. Waar er met bierbrouwen ‘slechts’ enkele opties zijn, zoals BIAB brouwen, geldt dit voor wijn natuurlijk niet. Voor de echte wijnliefhebber is een tour door het hele proces daarom ook ontzettend interessant om het hele proces van A tot Z te kunnen bewonderen om vervolgens te genieten van allerlei verschillende wijntjes.

Gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau doet het altijd goed! Alleen al de moeite die hiermee gemoeid gaat wordt door de ontvanger doorgaans al enorm gewaardeerd. Door bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, een foto of andere persoonlijke touch laat je zien dat je je uiterste best hebt gedaan om iemand te verrassen met iets wat ze leuk vinden. Dit kan zelfs al met een gepersonaliseerde fles wijn, bier of sterke drank. Toch niet helemaal wat je zoekt, kies dan voor een cadeau met een persoonlijke boodschap. Dit kan een gesproken boodschap zijn, die je tijdens het overhandigen uitspreekt, maar kan ook op een handgeschreven kaart.