oranjepakket-kadofactory

Een leuk oranjepakket

Ben jij jezelf al helemaal aan het klaarstomen voor deze zomer voor het EK 2021? Op welke manier ga jij hier invulling aangeven? Zit jij toch gezellig met je vrienden of collega’s bij elkaar? Dan is nog altijd de vraag hoe ga ik dan mijn mancave of kamer aankleden om helemaal in de stemming te komen. Ben jij nog van plan om EK gerelateerde spellen te doen en heb jij inspiratie nodig? De volgende kadopakketten en spellen zijn erg leuk voor het EK2021. 

Oranje pakket
Om een idee op te kunnen doen voor de pakketten kun je denken aan bijvoorbeeld het toevoegen van een oranje pet met Holland en wat leuk Nederlandse vlaggen schmink. Het is ook een idee om bijvoorbeeld balletjes en een oranje borrelmix toe te voegen. Als het wat kouder is kun je ook een Holland muts toevoegen. 

Inrichting van jouw mancave of kamer
Als je helemaal in de sfeer wilt komen is het natuurlijk wel zo leuk als alles ook versiert is. Je kunt zeker niet te gek doen met het aankleden van de ruimte. Denk daarbij aan een groot oranje doek, Nederlandse vlaggetjes, oranje lampjes, grote Nederlandse vlag, oranje stoelen, oranje barkrukken, filtjes in het oranje en de Nederlandse vlag erop. Zo kun je nog wel even door gaan.

Oranje champagne of wijn
Bij een potje voetbal hoor natuurlijk ook bier, maar heb je wel eens gedacht aan oranje champagne of wijn? Deze combinatie past natuurlijk wel helemaal in de sfeer die je aan he creëren bent. 

Je kunt de combinaties niet te gek maken. En wat is nou leuker dan helemaal in de Nederlandse voetbalsfeer te komen met jouw vrienden of collega’s? Er kan natuurlijk ook nog de mogelijkheid ontstaan om een oranje spel te doen met z’n allen. Dat is wel echt te kers op de taart.